Açlık Oyunları gerçek oluyor! İğrenç kurallar!

Rus milyoner Yevgeny Pyatkovsky'nin organizasyonunu üstlendiği yeni televizyon programı 'Game 2: Winter' herkesi şaşkına çeviriyor. Çünkü bu yarışmada; adam öldürmek, tecavüz etmek serbest...

Açlık Oyunları gerçek oluyor! İğrenç kurallar!
16 Aralık 2016 Cuma 22:53

Dünyada izlenme rekorları kırarak popüler bir film serisi haline gelen 'Açlık Oyunları'ndan ilham alınarak hayata geçirilecek olan televizyon programına, sosyal medya kullanıcılarından gelen eleştiriler çığ gibi büyüyor!

Son dönemlerin en popüler aksiyon filmlerinden “Hunger Games” (Açlık Oyunları) gerçek oluyor. Amerikan CW televizyonu yaptığı açıklamada “Açlık Oyunları” ve “Survivor” temalarının karışımından oluşacak bir yarışma programı hazırlığı içinde olduğunu duyurdu. 

BİRBİRLERİNİ 'ELE GEÇİRECEKLER'

“The Hunt” adlı yarışmaya katılanlar ikili gruplara bölünerek birbirilerini “ele geçirecek.”

12 grubun bir ay boyunca ormanlık alandaki mücadelesini konu alacak olan şovda yarışmacıların birbirilerini “ele geçireceği” maddesiyle ne demek istendiğine dair henüz detaylı bir açıklama yapılmadı.

AÇLIK OYUNLARI'NDAN UYARLANDI

Açlık Oyunları film serisinden ilham alınarak uyarlanan reality şov, Sibirya'nın vahşi doğasına bırakılan 30 Yarışmacı arasındaki kıyasıya mücadeleyi ekranlara getirecek.
 
Vahşi hayvanlarla dolu ormanda dokuz ay boyunca hayat mücadelesi verecek olan yarışmacılar, eksi kırk derecedeki havada, onlara verilen bıçakla avlanarak karınlarını doyuracaklar.

ÖLDÜRMEK VE TECAVÜZ SERBEST

Farklı farklı ülkelerden gelen 15 kadın ve 15 erkek, büyük ödül olan 5 milyon 700 TL için birbiriyle kıyasıya yarışacak.
 
Yarışma organizatörü Pyatkovsky'nin dehşete düşüren ifadesine göre; programda sigara ve içki içmek, dövüşmek, tecavüz etmek, öldürmek serbest olacak.
 
TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Yarışma şartlarını kabul eden katılımcılara şova dahil olmadan önce bir belge imzalatılacağını söyleyen Rus milyonere tepki verenlerin sayısı çığ gibi büyüyor.

Sosyal medyada yarışmacıların zorlu durumlarda kalacağı hatta ölümle sonuçlanacağı düşüncesinde olan gruplar sosyal medyada yarışmaya tepki koymaya başladı.Tam bir insan kıyımı olacağını dile getiren insanla yarışmanın yapılmaması gerektiğini savunuyor.

2017 YILINDA YAYINLANACAK

İki bin gizli kamera kullanılarak 7/24 izlenecek olan yarışmacılar, internetten canlı olarak; İngilizce, Çince, Arapça, İspanyolca, Fransızca, Almanca izlenebilecek.

TV şovunun yayın tarihinin kesinleşmediği fakat 1 Temmuz 2017 yılında ekranlara gelebileceği bildirildi.









 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.