ABD'den Türkiye açıklaması!

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Ned Price, Türkiye'ye ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

ABD'den Türkiye açıklaması!
11 Ağustos 2016 Perşembe 13:12

ABD'den Türkiye'ye ilişkin açıklama geldi. ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Ned Price, Türkiye'de meydana gelen terör saldırılarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

İşte Beyaz Saray Basın Sözcülüğü tarafından yayımlanan Ned Price'ın açıklaması:

"ABD, Türkiye’nin güneydoğusunda meydana gelen terör saldırılarını en güçlü şekilde kınamaktadır.  Düşünce ve dualarımız, saldırılarda yaşamını yitirenlerin aileleri ve yakınlarıyla birliktedir. Yaralılara acil şifalar diliyoruz.  Son dönemdeki bir çok terör saldırısının yanı sıra, 15 Temmuz’da yaşanan şiddet içerikli darbe girişimine maruz kalan NATO müttefikimiz ve ortağımız Türkiye’ye olan sarsılmaz desteğimiz devam edecektir.  Türk makamlarıyla yakın temas içindeyiz ve terör belasıyla mücadelede Türkiye ile beraber çalışmaya dair taahhüdümüzü bir kez daha teyit ediyoruz."


Etiketler; #türkiye #ABD
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.