ABD'de Müslüman kadına çirkin saldırı

ABD'nin John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'nın bekleme salonundaki Robin Rhodes adlı kişi Müslüman kadına saldırarak hakaret etti.

ABD'de Müslüman kadına çirkin saldırı
27 Ocak 2017 Cuma 10:39

New York'un Queens bölgesinde John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'nın bekleme salonunda 57 yaşındaki Robin Rhodes, Delta Havayolları çalışanı olan Rabeeya Khan'a saldırdı.

Olayla ilgili açıklama yapan Queens Bölge Savcısı Richard Brown, Rhodes'in, önce ofisinde bulunan havalimanı çalışanı Rabeeya Khan'ı taciz etmeye başladığını ve ofisin kapısını çarparak içeri girdiğini söyledi. Rhodes'in "Burada ne yapıyorsun, uyuyor musun, namaz mı kılıyorsun?" diye bağırdığını belirten Rhodes, Khan'ın şaşırarak "Ne oluyor? Ben ne yaptım?" dedi dile getirdi. 

Olaya tanık olanların araya girmesiyle Khan'ın ofisten kaçtığını, Rhodes'in kadını yakalayarak namaz kılmasını aşağılamaya devam ettiğini söyleyen Brown, saldırganın "Şimdi Trump var, hepinizden kurtulacağız. Bu tür insanları Almanya'ya, Belçika'ya ve Fransa'ya sorun, ne olacağını göreceksiniz." bağırdığını açıkladı. 

Brown, Rhodes'in gözaltına alındığını bildridi. Ayrıca Brown, olayla ilgili "Bu en fazla kültürel çeşitliliğe sahip bölgelerden biri olan Queens'te yapılan yobazlık eylemidir." yorumunu yaptı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.