ABD'de kan donduran cinayet

Amerika'da 34 yaşındaki bir anne, 1 aylık bebeğini mikrodalga fırınında kızartarak öldürdü. Mahkeme cani kadına ömür boyu hapis cezası verdi.

ABD'de kan donduran cinayet
21 Aralık 2015 Pazartesi 22:15

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) California eyaletinde insanın kanını donduran cinayet işlendi. 34 yaşında 3 çocuk annesi Ka Yang, yeni doğan bebeğini mikrodalga fırınında öldürdü. Bir aylık olduğu belirtilen ve ismi Mirabelle Thao-Lo olan bebek, ağır yanıklar alarak hayatını kaybetti. Mahkeme bebeğini öldüren cani anneye 26 yıl hapis cezası vermişti. Mahkeme daha sonrasında bu kararı bozarak genç kadına ömür boyu hapis cezası verdi.  

Mahkemede savcılar annesi tarafından mikrodalga fırınınına atılan bebeğin cok güçlü termal yanıklar aldığını belirtirken, ekipler bebeğin emziğini mikrodalga fırınında buldu. 34 yaşındaki kadının 1 aylık bebeğini 5 dakika boyunca mikrodalga fırınında tututuğunu belirleyen yetkililer, talihsiz bebeğin iç organlarına kadar yandığını belirttiler.

Cani annenin avukatları, müvekkilinin olay anında aklının gittiğini söylerken, o anlarda ne yaptığını bilmediğini söyledi. 34 yaşındaki annenin olay yerine gelen polislere kendini kaybettiğini ve uyandığında bebeğinin yaralı şekilde mikrodalganın yanında olduğunu söyledi. Mahkeme 1 aylık bebeğini öldüren 34 yaşındaki kadına ömür boyu hapis cezası verdi.



Etiketler; #ABD #California
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.