ABD askerleri terörist cenazesinde boy gösterdi

TSK savaş uçakları tarafından Suriye'nin kuzeyinde yer alan Karaçok Dağı bölgesine hava saldırısı düzenlendi. Operasyonda 49 YPG'li terörist öldürüldü. Teröristlerin cenazesinde ise ABD askerleri boy gösterdi.

ABD askerleri terörist cenazesinde boy gösterdi
30 Nisan 2017 Pazar 12:55

Türk silahlı Kuvvetlerine ait savaş uçakları Suriye'nin kuzeydoğusunda Karaçok Dağı bölgesinde bulunan terör örgütü YPG hedeflerini bombalamıştı. Operasyonda 49 terörist etkisiz hale getirilmişti. ABD askerleri teröristlerin cenazesinde boy gösterdi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada etkisiz hale getirilen 49 teröristten 4'ünün üst düzey yönetici olduğu kaydedildi. Hava harekatında etkisiz hale getirilen PKK'lı teröristler için Suriye'de düzenlenen cenaze törenine ABD askerleri de katıldı.

Terörist cenazeleri PKK elebaşı Abdullah Öcalan pankartları eşliğinde gömüldü. ABD askerleri terör örgtü YPG ile kolkola hareket ediyor. Yerel kaynakların kaydettiği görüntülerde terör örgütü sembollerini içeren flamalar ve ABD bayrakları yanyana dalgalanıyor.


Etiketler; #ABD #ypg
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.