Rusya'nın 'evi' vuruldu

Rusya'nın Suriye'deki Şam büyükelçiliği füzelerle vuruldu.

Rusya'nın 'evi' vuruldu
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Rusya'nın Şam Büyükelçiliği tarafından füzelerle vuruldu. Bir süredir Suriye'de hava saldırılarına devam eden Rusya uğradığı füze saldırısı sonrası şokta. Saldırıyı kimin gerçekleştirdiği henüz bilinmiyor.

Olay yerine toplanan çok sayıda Suriye vatandaşının saldırıyı protesto ettiği ifade edilirken çeşitli kaynaklardan da olay yerine kimsenin yaklaştırılmadığı belirtiliyor. Bölgede geniş güvenlik önlemi alan Suriye Ordusu Rusya'nın atacağı adımı bekliyor.

Rusya tarafından sürdürülen Suriye savaşının 13. gününde de çok sayıda muhalif ve IŞİD hedefine saldırı yapıldığı belirtiliyor. 

Suriye'de savaşa devam eden Ruslar bölgedeki çok sayıda uçağıyla IŞİD hedeflerini vurduklarını belirtirken, Hazar Denizi'nden de bölgeye çok sayıda füze atışı gerçekleştirildi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.