Hindistan'da bebeklere tecavüz edildi

Hindistan'da aynı gece içinde 2.5 ve 5 yaşlarındaki iki bebeğe tecavüz edildi. Olayda kimse yakalanmadı.

Hindistan'da bebeklere tecavüz edildi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Art arda gelen vahşi tecavüz haberleriyle dünya gündemine yerleşen Hindistan, sapıklarının yeni pislikleriyle adını duyuruyor. Başkent Yeni Delhi'nin iki farklı bölgesinde 2.5 ve 5 yaşlarındaki çocuklara tecavüz eden 5 kişi aranıyor. 

Bir parkta kanlar içinde bulunan 2.5 yaşındaki çocuğa 2 kişinin tecavüz ettiğini söyleyen görgü tanıklarının ifadesini değerlendiren polis zanlıları yakalamaya çalışırken bir başka kötü haber de kentin farklı bir bölgesinden geldi. Kayıp olduğu bildirilen 5 yaşındaki kız çocuğunu arayan aile çocuklarını kanlar içinde ve tecavüze uğramış halde buldu. 

Çocukları gözetim altına alan sağlık görevlileri yaşam tehlikelerinin sürdüğünü ifade ediyor. Öte yandan Hindistan kadın ve çocuklara tecavüzün en yaygın olduğu ülkeler arasında yer alıyor. geçtiğimiz yıl bir otobüsteki onlarca kişi erkek arkadaşını bağlayarak bir kadına saatlerce tecavüz etmişti. Yaşanan sapıklığı kameraya alan kişiler az bir hapis cezasıyla kurtulmuştu. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.