Cumhurbaşkanı devreye girdi 13 Türk vatandaşı serbest bırakıldı

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi\'nden yüde 49.6 gibi rekor bir oy alan AK Parti\'nin bu zaferi dünyanın çeşitli yerlerinde çoşku ile kutlandı. Suudi Arabistan\'da yaşanan kutlamalarda Suudi polisi kutlama yapanları göz altına aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan\'ın devreye girmesiyle 13 Türk vatandaşı serbest bırakıldı.

Cumhurbaşkanı devreye girdi 13 Türk vatandaşı serbest bırakıldı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nden yüde 49.6 gibi rekor bir oy alan AK Parti'nin bu zaferi dünyanın çeşitli yerlerinde çoşku ile kutlandı. Suudi Arabistan'da yaşanan kutlamalarda Suudi polisi kutlama yapanları göz altına aldı.

AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerini yüzde 49.6'lık rekor bir oyla kazanması dünyanın farklı noktalarında Türk vatandaşları tarafından coşkuyla kutlandı. Kutlamalarda can sıkan olay Suudi Arabistan'da yaşandı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasında sonra kutlama yapmak isteyen 13 Türk vatandaşı gözaltına alındı. Uhud Şehitliği'nden kutlamalara başlayarak Medine çevre yolunda devam eden Türk vatandaşları dağılmak üzereyken Suudi polisleri tarafında gözaltına alındı. Dün gece yaşanan bu olay sonrasında gözaltına alınan Türk vatandaşların serbest kalması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devreye girdi.  

Gece saat 24.00'da yaşanan bu olayda 17 saat gözaltında tutulan 13 Türk vatandaşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın devreye girmesi ile serbest bırakıldı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.