Hafızlık belgesi sorgulaması "e-Devlet"te

Diyanet İşleri Başkanlığının "e-Devlet" üzerinden başlattığı uygulamayla hafızlık belgesi almaya hak kazananlar veya hafızlık durumunu öğrenmek isteyenler, işlemlerini "e-Devlet kapısı" üzerinden yapabilecek.

Hafızlık belgesi sorgulaması "e-Devlet"te
28 Şubat 2017 Salı 19:53

Hafızlık belgesi almaya hak kazananlar veya hafızlık durumunu öğrenmek isteyenler, işlemlerini "e-Devlet kapısı" üzerinden yapabilecek.

Diyanet İşleri Başkanlığının "e-Devlet" üzerinden başlattığı uygulamaya vatandaşlar, "Hafızlık Belge Sorgulama" başlığı altından ulaşabilecek.

Kimlik numarası ile birlikte şifre, mobil imza veya elektronik imzası olanların girebildiği uygulama üzerinden hafızlık belgesi sorgulaması da gerçekleştirebilecek.

İlgililer, hafızlık belgesi kaydının görülmediği durumda ise herhangi bir il müftülüğünden bilgilerini güncellemek için talepte bulanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.