Hac ve Umre fiyatları TL cinsinden belirlendi

Diyanet İşleri 2017 hac ve umre fiyatlarını Tl cinsinden belirlendi. Peki Umre ve Hac konaklama fiyatları kaç TL olacak? 2017 Hac ve umre fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde.

Hac ve Umre fiyatları TL cinsinden belirlendi
06 Aralık 2016 Salı 13:30

Diyanet İşleri Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dolar yerine TL kullanın çağrısı sonrasında Hac ve umre fiyatlarını TL cinsinden olacağını duyurdu. Hac ve Umre programlarına katılmak isteyen vatandaşlar ise fiyatların Türk Lirası cinsinden ne kadar olacağını merak ediyor. 

Dün yapılan açıklama sonrasında Hac ve Umre fiyatlarının TL cinsinden olacağı belirtildi. En yüksek umre fiyatı kişi başı 7 bin 20 TL olurken en düşük umre fiyatı ise 3 bin 590 TL oldu. Aşağıdaki bağlantıdan 2017 Umre Fiyatlarına ulaşabilirsiniz.

2017 Hac, Umre ve Kudüs Program fiyatları için TIKLAYINIZ

SON DAKİKA HABERLER 


 


Etiketler; #umre #hac
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.