688 KHK ile Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan göreve iade edilenlerin isim listesi

29 Mart 2017 Salı tarihili Resmi Gazete'de 688 sayılı iade KHK'sı yayımlandı. Yeni yayımlanan KHK ile Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 76 kişi göreve iade edildi. 688 KHK ile Göreve iade edilenlerin isimlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

688 KHK ile Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan göreve iade edilenlerin isim listesi
29 Mart 2017 Çarşamba 23:18

Milli Güvenlik Kurulu Toplantısı (MGK) sonrasında OHAL kapsamında yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) Yayımlandı. Yeni yayımlanan KHK'da ihraç ve iadeler bulunuyor. 688 sayılı KHK ile Diyanet İşleri Başkanlığı'nda çok sayıda kişi göreve iade edildi. Diyanetten 76 kişi göreve iade edildi. 688 sayılı KHK ile göreve iade edilenlerin isim listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturmalar kapsamında devlet içerisindeki temizlik devam ediyor. Daha önceden kamudan çok sayıda kişi ihraç edilmişti. Bugün yayımlanan 688 sayılı KHK ile Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan daha önceden ihraç edilmiş 6 kişi görevlerine iade edildi. Aşağıdaki bağlantıdan Diyanet'ten göreve iade edilenlerin isimlerine ulaşabilirsiniz. 

Diyanet İşleri Başkanlığı'nda göreve iade edilenlerin isim listesi için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.