WhatsApp Son Görülme Özelliği Kalktı Mı?, WhatsApp'tan 4 Yeni Özellik Geliyor

WhatsApp Son Dakika, WhatsApp son görülme özelliği kalkıyor mu?, WhatsApp son görülme özelliği kalktı mı ?, TÜRKİYE'de En Çok Tercih Edilen Haberleşme Programı WhatsApp yeni gelen özellikler, Karanlık mod, Kendini imha eden mesaj, Sessizde durum güncellemesi, Başlangıç ekranı, Detaylar haberimizde

WhatsApp Son Görülme Özelliği Kalktı Mı?, WhatsApp'tan 4 Yeni Özellik Geliyor
Admin
Admin
30 Ekim 2019 Çarşamba 22:55

WhatsApp Son Görülme Özelliği Kalktı Mı?, WhatsApp'tan 4 Yeni Özellik Geliyor

WhatsApp Son Dakika, WhatsApp son görülme özelliği kalkıyor mu?, WhatsApp son görülme özelliği kalktı mı ?,  TÜRKİYE'de En Çok Tercih Edilen Haberleşme Programı WhatsApp yeni gelen özellikler, Karanlık mod, Kendini imha eden mesaj, Sessizde durum güncellemesi, Başlangıç ekranı, Detaylar haberimizde

Son Görülme Özelliği Yeni Güncelleme

Whatsapp uygulamasının son güncellemesi ile birlikte son görülme özelliği kaldırılıyor.

Kamu saati sayfamızı sosyla medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.
Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ
Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Uygulamayı güncelleyen kullanıcılar Whatsapp2ın yeni versiyonunda son görülme özelliği olmamasından dolayı çok şaşırdı. Peki bundan sonra ne olacak ?

Son görülme özelliğinin kaldırılmasıyla birlikte, Whatsapp uygulamasını güncelleyen kullanıcılar son görülme bilgisini artık göremeyecek.

Bundan böyle Whatsapp uygulamasında son görülme bilgisi yer almayacak.

Son görülme özelliğinin kaldırıldığı güncelleme sürümü henüz yayımlanmadı. Son görülme özelliğinin kaldırılması, kullanıcıların uygulamayı yeni sürümüne güncellemesi ve  yüklenmesiyle gerçekleşecek.

Whatsapp'ta son görülme özelliğinin kaldırılması Sosyal medya platfotmu Twitter'da TT oldu ve gündemde ilk sırada yer aldı.

Resim

Son görülme özelliği kalktı. Son Görülme Özelliğini Önceden Ya herkesle paylaşıp herkesinkini görebiliyorduk yada son görülmeyi hiç kimse olarak değiştirince bizim son görülmemizi kişilerimiz göremiyor bizde kişilerimizin son görülme tarih ve saati göremiyorduk. Özelliğe ekleme yapıldı.

Resim

Sosyal iletişim ağı WhatsApp son yapılan güncelleme ile birlikte artık tıpkı durum görüntülmeside olduğu gibi bizde artık son görülmeyi ya hep kapatacağız yada bazı kişilerin görip bazı kişilerimizin görmemesini sağlayacağız yeni özellikler whatsapta ses getirecek gibi duruyor.

Resim

Kamu saati sayfamızı sosyla medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.
Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ
Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

TÜRKİYE'de En Çok Tercih Edilen Sosyal iletişim ağı Programı WhatsApp'tan 4 Yeni Özellik Geliyor

Artık neredeyse her akıllı telefon kullanıcısının olmazsa olmazı haline gelen sosyal haberleşme programı WhatsApp uygulaması, 4 yeni özellikle önümüzdeki günlerde kullanıcılarını şaşırtacak.

Sosyal iletişim ağının vazgeçilmez uygulaması olan Whatsapp'ın, uygulamanın kullanımını kolaylaştırmak uygulama içerisinde sorunların daha hızlı çözülmesi adına yayınlayacağı güncellemeler ile birlikte içeriğe eklediği 4 yeni özellik şu şekilde:

Karanlık mod : Gelecek özelliklerden biri, Instagram, Twitter ya da benzer uygulamalarda olduğu gibi "Karanlık mod" özelliği. Bu pek şaşırtmadı. Uygulamada Dark Mode ve karanlık bildirim mesajları olacak.

Kendini imha eden mesaj : Yeni Getirilen bir başka özellik ise kendini imha eden mesajlar özelliği! Yeni güncelleme ile birlikte artık Whatsapp kullanıcıları kendini imha eden mesajları kullanabilecek. Herkes kendini Müfettiş Gadget gibi hissedecek... Bu özelliğin nasıl kullanılacağı ile ilgili detaylı bilgi henüz yok.

Sessizde durum güncellemesi: Platforma entegre edilecek bir başka yenilik ile sessize aldığınız kişilerin durum güncellemelerini de gizlemiş olacaksınız.

Başlangıç ekranı: Yeni dönemde WhatsApp başlangıç ekranına kavuşacak. ‘Splash Screen’ olarak adlandırılan bu özellik ile uygulama ilk kez başlatıldığında, ekranda bir WhatsApp logosu belirecek.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.