Facebook o kişileri annelerine şikayet edecek

​Facebook kurucusu Zuckerbeg, güvensizlik sorununu ortadan kaldırmak için ebeveynlere olumsuz bir durum olduğunda haber verebilecek uygulama geliştirdi.

Facebook o kişileri annelerine şikayet edecek
14 Aralık 2016 Çarşamba 15:10

​Facebook kurucusu Zuckerbeg, Facebook'un güvenirliğini sağlayabilmek için yanlış haber yapan kullanıcılarını için yeni bir yönteme başvurdu. 

Kısa bir süre önce gerçekleşen ABD Başkanlık seçimlerinde yanlış haberlerin yayınlanmasının seçim sonuçlarında değişikliğe neden olması Facebook'u güvensiz bir ortama dönüştürdü. Zuckerbeg ortaya çıkan bu soruna bir çözüm bulmak içinde yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Uygulamanın ismi 'Ebeveynler Portalı'.

Ebeveynlerin çocukların sosyal medyadayken güvenli olması ve takibini sağlayabilmesi için oluşturulan portal olumsuz bir davranışa karşı haber verebilecek.

Shiftdelete'in haberine göre hazırlanan 'Ebeveynler Portalı' aslında çocuğa Facebook'a dair bilmesi gereken bilgileri anlatan ve çocuğun güvenliğini sağlayan rehber niteliği taşıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.