MEB Atama Kararı - 13 Nisan 2018 Tarihli Resmi Gazete Atama Kararı

Milli Eğitim Bakanlığına Ait Atama Kararı, bugünkü 13 Nisan 2018 tarihli ve 30390 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Ömer Yahşi atandı. Ömer Yahşi Kimdir? Resmi Gazete Atama Kararı...

MEB Atama Kararı - 13 Nisan 2018 Tarihli Resmi Gazete Atama Kararı
13 Nisan 2018 Cuma 07:45

Milli Eğitim Bakanlığına Ait Atama Kararı, bugünkü 13 Nisan 2018 tarihli ve 30390 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yer alan Atama Kararı'na göre İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Ömer Yahşi atandı.

Ömer Yahşi Kimdir?

1977 yılında Erzincan’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı.2002 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 2006 yılında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisansını tamamladı. 2012 yılında Adalet bölümünü, 2014 yılında Kamu Yönetimi bölümünü, 2015 yılında İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünü bitirdi. Halen Uluslararası İlişkiler Bölümünde 3. Sınıfa devam etmektedir.

Mesleki kariyerine öğretmen olarak başlayan Ömer YAHŞİ, sırası ile müdür yardımcısı, kurucu müdür, müdür,şube müdürlüğü ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü görevlerini yürüttü. Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütmekte iken İzmir İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi.

Halen Marmara Üniversitesi ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünde doktora yapan Ömer Yahşi, İngilizce ve Arapça bilmekte olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

Milli Eğitim Bakanlığına Ait Atama Kararı için TIKLAYINIZ.

13 Nisan 2018 Tarihli ve 30390 Sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 6 yıl önce
Allah hayırlı eylesin İnşallah.