Maliye bakanlığı görevde yükselme sınavı açıldı

Maliye Bakanlığı tarafından yapılan bir duyuru ile görevde yükselme sınavı açıldığı belirtildi.

Maliye bakanlığı görevde yükselme sınavı açıldı
13 Kasım 2015 Cuma 17:32

Maliye Bakanlığı tarafından yapılan bir duyuru ile 150 Memur kadrosuna atama yapılmak üzere Personel Genel Müdürlüğünce Görevde Yükselme Sınavı açıldığı ilan edildi. Bakanlık tarafından gerçekleştirilecek sınav 31 Ocak 2016'da Ankara'da yapılacak.

Maliye Bakanlığı kadrolarında görevli personelin katılabileceği görevde yükselme sınavı için son başvuru tarihi olarak da 31 Aralık 2015 tarihi belirlendi. Başvurular 21 Aralık'ta başlayarak 10 gün sürecek.

Son başvuru tarihi itibarıyla Bakanlıkta en az altı ay hizmeti bulunanlardan; şoför kadrosunda görev yapan personelin en az üç yıl, Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosunda görev yapan personel ile Yardımcı Hizmetler Grubunda görev yapan personelin en az beş yıl hizmeti bulunmak başvuru şartları arasında yer aldı. 

Başvurular Genel Müdürlüğün internet adresinde (www.pergen.gov.tr) bulunan "Sınav Bilgi Sistemi"üzerinden "Maliye Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Görevde Yükselme (Memur) Sınavı Başvuru Formu doldurularak gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.