CTE personel atama tayin sonuçları açıklandı mı? Genel Müdür Enis Yavuz'dan tayin açıklaması

Ceza ve Tevkifleri tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? CTE Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, CTE personel atama tayin sonuçlarının ne zaman açıklanacağını sosyal medyadan duyurdu.

CTE personel atama tayin sonuçları açıklandı mı? Genel Müdür Enis Yavuz'dan tayin açıklaması
20 Haziran 2016 Pazartesi 11:19

Yaklaşık 3 aydır sonuçları açıklanmayan Ceza ve Tevkifleri  personel atama sonuçları ile ilgili CET Müdürü Enis Yavus sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Çalışmaların devam ettiğini belirten Yıldırım, kurumsal takvimde herhangi bir sarkma olmadığını ifade etti. 

Ceza ve Tevkifleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde;

"Kararname ile ilgili kurumsal takvimimizde bir sarkma olmayıp, planlama önümüzdeki haftaya göre yapılmıştır. Çalışmalar devam etmektedir. "

Yapılan bu açıklama sonrasında CTE tayin sonuçlarının bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Yaklaşık 3 aydır bu konuda bilgi sahibi olamayan personel ise sonuçların biran önce açıklanmasını istiyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sinan - 8 yıl önce
Zahmetoldu insanlar uç aydır bekliyor ayıp diye bisey var bizim teşkilattan başka hicbir teşkilat bu kadar lacka değildir arastirip bakin
Avatar
ikm - 8 yıl önce
bizim acelemiz yok daha 9 ay daha bekleriz..siz rahatsız olmayın..