6 Ağustos 2018 Pazartesi Tarihli Resmi Gazete Atama Kararları

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına, Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılığına ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğüne yapılan atamalar, bugünkü 6 Ağustos 2018 tarihli ve 30501 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

6 Ağustos 2018 Pazartesi Tarihli Resmi Gazete Atama Kararları
06 Ağustos 2018 Pazartesi 10:05

Bugünkü 6 Ağustos 2018 tarihli ve 30501 sayılı Resmi Gazete'de bazı önemli atama kararları yayımlandı. Buna göre, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına, Haydar Ali YILDIZ, Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, Prof. Dr. Emine ALP MEŞE, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğüne, Turan KONAK atandı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına, Haydar Ali YILDIZ’ın Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/62)

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına, Haydar Ali YILDIZ’ın Atanması Hakkında Karar için TIKLAYINIZ.

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, Prof. Dr. Emine ALP MEŞE’nin Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/63)

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, Prof. Dr. Emine ALP MEŞE’nin Atanması Hakkında Karar için TIKLAYINIZ.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğüne, Turan KONAK’ın Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/64)

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğüne, Turan KONAK’ın Atanması Hakkında Karar için TIKLAYINIZ.

6 Ağustos 2018 tarihli ve 30501 sayılı TC Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.