3 Üniversiteye Ait Rektör Atama Kararları - 25 Mayıs 2018 Cuma

3 üniversiteye rektör ataması ile bir üniversite rektörünün görevden alınmasına ilişkin karar bugünkü 25 Mayıs 2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı. İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi, İstanbul Gedik Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi'ne rektör ataması kararları ile Antalya AKEV Üniversitesi rektörünün görevden alınması Resmi Gazete'de yayımlandı.

3 Üniversiteye Ait Rektör Atama Kararları - 25 Mayıs 2018 Cuma
25 Mayıs 2018 Cuma 11:35

3 Üniversiteye Ait Rektör Atama Kararları ile bir üniversite rektörünün görevden alınması, bugünkü 25 Mayıs 2018 tarihli ve 30431 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa'nın 130'uncu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 13'üncü maddeleri uyarınca, mütevelli heyetlerinin teklifi ve Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) olumlu görüşü üzerine 3 üniversiteye rektör atadı.

İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden Prof. Dr. Abdullah Atalar atandı.

İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr. Abdullah ATALAR’ın Yeniden Atanması Hakkında Karar için TIKLAYINIZ.

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Zafer Utlu atandı.

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr. Zafer UTLU’nun Atanması Hakkında Karar için TIKLAYINIZ.

Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden Prof. Dr. Feride Esra Gençtürk atandı.

Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr. Feride Esra GENÇTÜRK’ün Yeniden Atanması Hakkında Karar için TIKLAYINIZ.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca Yükseköğretim Kanunu'nun ek 1'inci maddesi uyarınca, mütevelli heyetinin teklifi ve YÖK'ün kararı üzerine, Antalya AKEV Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayati Aktaşrektörlük görevinden aldı.

Antalya AKEV Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayati AKTAŞ’ın Görevden Alınması Hakkında Karar için TIKLAYINIZ.

25 Mayıs 2018 Tarihli ve 30431 Sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.