Suruç bombacısının ağabeyi Ankara'da!

Suruç'ta yaşanan bombalı saldırının faili canlı bomba Abdurrahman Alagöz'ün ağabeyi Yunus Emre Alagöz Ankara patlamasına görüntülendi.

Suruç bombacısının ağabeyi Ankara'da!
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Bir süredir Suruç bombacısının ağabeyinin izini Ankara patlamasında arayan polis sonunda aranan görüntülere ulaştı. Net olmayan ancak dijital teknolojiyle netleştirilen görüntülerde Yunus Emre Alagöz'ün Ankara patlamasında rolünün olduğu kesinleşti.

Adıyamanlılar Grubu ismiyle IŞİD içinde yer alan gruba yönelik yapılan inceleme Kobani savaşından sonra bu grubun önemli bir bölümünün Türkiye'de olduğunu ortaya çıkardı. 

Türkiye'de çeşitli intihar saldırıları düzenleyeceklerine yönelik istihbarat lan güvenlik güçleri Yunus Emre Alagöz'ü uzun zamandır arıyordu. Suruç bombacısı olarak adı duyulan Şeyh Abdurrahman Alagöz'ün de ağabeyi olan Emre Alagöz Ankara patlamasında ortaya çıktı. 

Ailenin kemik ve DNA örnekleriyle bölgede bulunan parçaları eşleştirmeye çalışan polis henüz canlı bombalara dair bir parça elde edemedi. Ancak TNT patlamasında ortaya çıkan yüksek ısının kemikleri dahi eritebileceği konuşuluyor. 

Kaynak: Milliyet

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.