Silvan'da çatışmalar devam ediyor

Terör örgütü üyelerinin açtığı hendeklerin kapatılması ve sükunetin sağlanması için Silvan merkezinde düzenlenen operasyonlar devam ediyor.

Silvan'da çatışmalar devam ediyor
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Silvan'da terör örgütü PKK üyelerine yönelik operasyonlar devam ediyor. İlçe genelindeki sokağa çıkma yasağı ikinci gününe girerken ilçeden şiddetli patlama ve silah sesleri geliyor. 

Özel Harekat polislerinin zırhlı araçlaral müdahale ettiği olaylarda teröistler sokak aralarına hendekler kazarak polise direniyor. Çok sayıda kaleşnikof silah, el yapımı patlayıcı ve tuzaklı hendekle ilçeyi savaş alanına çeviren teröristlere karşı düzenlenen operasyonlarda sona yaklaşıldı.

Çeşitli bölgeleri teröristlerden tamamen temizleyen polisler ilçedeki bir kaç bölgeye sıkışmış durumda. Özel Harekat polisleri bu bölgeyi çembere alarak helikopter destekli operasyonlarına devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.