Silvan'da terör saldırısı: 1 şehit

Silvan kent merkezinde operasyonlarına devam eden askeri personele saldırı düzenlendi. Olayda 1 asker şehit olurken 1 asker de yaralandı.

Silvan'da terör saldırısı: 1 şehit
11 Kasım 2015 Çarşamba 12:55

Sİlvan'da sokağa çıkma yasağına karşı protestolar devam ederken bölgedeki yasağın ne kadar haklı olduğu her geçen gün daha da fazla ortaya çıkıyor.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik sürdürülen operasyonda 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Tekel, Konak ve Mescit mahallelerindeki bazı cadde ve sokaklarda kazılan hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması, bölgenin teröristlerden arındırılması için 8 gün önce ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından devam eden operasyon için ilçeye sevk edilen askerlere teröristlerce düzenlenen saldırıda 2 asker yaralandı.

Yaralı askerler, helikopterle sevk edildiği Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Yaralı askerlerden biri, müdahaleye rağmen şehit oldu.

Bölgede operasyon sürüyor.


Etiketler; #silvan
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.