Polisler şehit edildi, okullar yakıldı

Nusaybin'de terör örgütü yandaşları 2 polisi şehit etti. Sur'da ise 4 okul düzenlenen saldırılarla yakılarak kullanılamaz hale getirildi.

Polisler şehit edildi, okullar yakıldı
08 Aralık 2015 Salı 17:11

 Mardin Nusaybin'de terör örgütü üyelerinin kazdığı hendekler nedeniyle operasyonlarına devam eden polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Olayda 2 polis şehit oldu. 

Polis Fırat Mahallesi'nde geniş çaplı operasyon başlatırken bölgeden kaçan teröristlerin de yakalanması için çalışmalar devam ediyor. 

Dİğer yandan Sur'da hendek kazarak yola barikat kuran teröristler kendilerine müdahale eden polise de uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Bölgede bazı okulları da yakan PKK'lı teröristler uzun bir süre eğitim öğretim yapılmasını da engellemiş oldu. 

İlçede dün akşam Cumhuriyet İlkokulu yanarken bugün ise Süleyman Nazif, Mardinkapı İlkokulu ile Yavuz Selim Ortaokulu yandı.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.