PKK kayboldu!

İlçelerdeki yerel unsurlarla mahalle aralarına hendek kazmaktan başka faaliyeti kalmayan PKK Irak ve Suriye'de çeşitli bölgelere sıkıştı.

PKK kayboldu!
21 Kasım 2015 Cumartesi 10:51

 Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde devam eden asayiş operasyonları nedeniyle nefes alamayan PKK'lı teröristler lokal alanlarda sıkışıp kaldı. 

Terör yuvalarından çıkarak saklanmak zorunda kalan teröristler Kandil'den ve diğer kamplarından tamamen ayrıldı. Öte yandan yurtiçinde de İkiyaka Dağları ve Tunceli bölgesi başta olmak üzere bir çok alanda temizlenen teröristler ilçe merkezlerine sığındı. 

Mahallelerdeki sivilleri öne sürerek arkalarına saklanan teröristler bazı bölgelerde hendek kazmaktan başka bir şey yapamaz hale geldi. Ancak özel harekat polislerinin başarılı operasyonları sonrasında bu bölgelerden de kaçmak zorunda kaldılar.

Dün ve bu gün sürdürülen operasyonlarda Nusaybin'de 8, Yüksekova'da 3 terörist öldürüldü. Bölgede varlık gösteremeyen terörist unsurlar mahallelerden de çekilmek zorunda kalıyor.

Sivil bölgelerde ağır silahlar ve bombalarla güvenlik güçlerine saldırı düzenleyen ancak bu saldırılarda sivillere zarar veren teröristler bölge halkı tarafından da tepkiyle karşılanırken artık bölgeden de destek göremez hale geldi. Ulsulararası meşruluk için çalışmalarına devam eden Kandil elebaşları ise IŞİD karşıtı operasyonlarda yer almak istediklerini ifade ediyorlar. 


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
İnşAllah tamamen ortadan kaybolurlar.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
İnşAllah sonsuza kadar kaybolur.