İstanbul'da terör operasyonu

İstanbul'da terörle mücadele polisleri tarafından bir çok adrese eş zamanlı oparasyon düzenlendi. Çok sayıda kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da terör operasyonu
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi polisleri gece saatlerinde bir çok adrese operasyon düzenledi. Çeşitli isimlerin gözaltına alındığı operasyon saat 01.30'da başladı. 

Bazı evlere kapıları kırarak giren TEM polisleri buralarda arama yaptı. Çok sayıda bilgisayara el konulurken bazı belgeler de Emniyet tarafından alı konuldu. Baskın mahallerinden bazı kişiler gözaltına alındı. 

Operasyonun hangi örgüte yönelik yapıldığı bilinmezken aşırı sol bir örgüte yönelik olduğu ifade ediliyor. Operasyon kapsamında Esenler, Oruç Reis Mahallesi ve Bağcılar'daki adreslere girildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.