Bingöl'deki sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Bingöl'ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 19 köy ile bu köylere bağlı mahalle ve mezralar arasında kalan bölgelerde uygulanan sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Bingöl'deki sokağa çıkma yasağı kaldırıldı
08 Mayıs 2017 Pazartesi 18:46

Bingöl'ün Genç ilçesinde 19 köy ile bu köylere bağlı mahalle ve mezralar arasında kalan bölgelerde ilan edilen sokağa çıkma yasağına son verildi.

Bingöl Valiliği, PKK'lı teröristler ve iş birlikçilerini etkisiz hale getirmek, sığınak, barınak, depo alanları ile uçaksavar mevzilerini tahrip etmek, ve malzemeleri ele geçirmek amacıyla Genç ilçesine bağlı Karcı, Yelkaya, Üçgül, Döşekkaya, Direkli, Ericek, Servi, Harmancık, Çoban Çesmesi, Sarıbudak, Yaydere, Büyükçağ, Çevirme, Yayla, Şehitköy, Yeniyazı, Doğanca, Bulgurluk ve Yolaçtı köyleri ile bu köylere bağlı mahalle ve mezralar arasında kalan bölgede düzenlenen operasyon nedeniyle saat 00.00'dan itibaren ilan edilen sokağa çıkma yasağının saat 16.00 itibarıyla kaldırıldığını duyurdu.

Açıklamada, vatandaşlara kendilerinin can ve mal güvenliklerinin sağlanması için uygulanan sokağa çıkma yasağına uydukları için teşekkür edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.