Ankara'da 3. bomba ihtimali

Patlamanın gerçekleştiği bölgede bulunan bir şüpheli paket bomba imha ekipleri tarafından inceleniyor.

Ankara'da 3. bomba ihtimali
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Ankara'da meydana gelen patlama sonrasında bölgye sevk edilen çok sayıda polis ekibi şüpheli bir çantayı incelemeye aldı. Olay yerindeki çok sayıda çanta arasında yapılan incelemeler sonucu bir çantanın şüpheli olduğu değerlendirmesi yapan polis ekipleri şüpheli çantayı fünye ile patlatmaya hazırlanıyor.

Olay yerini güvenlik çemberine almaya çalışan polislerle mitinge katılanlar arasında yaşanan arbede nedeniyle bomba imha işleminin yapılamadığı belirtilirken organizasyon komitesi vatandaşları sakinleştirmeye çalışıyor.

Bölgedeki organizasyon otobüsünden sık sık kan verme çağrıları yapılırken vatandaşlar olay yerleri etrafında insan zinciri oluşturarak güvenlik önlemi almaya çalışıyor.


Etiketler; #ankara patlama
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.