Akdeniz Üniversitesi'nde kavga

Akdeniz Üniversitesi'nde afiş asmak isteyen öğrencilerle karşıt görüşlü öğrenciler arasındaki kavgaya polis müdahale etti. Antalya Akdeniz Üniversitesi kavga son dakika!

Akdeniz Üniversitesi'nde kavga
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Antalya Akdeniz Üniversitesi'nde karşıt görüşlü iki grup arasında meydana gelen kavgaya önce özel güvenlik görevlileri ardından da polisler müdahale etti. Ankara patlamasında yaşamını yitirenler için afiş asmak isteyen öğrencilere karşıt görüşlü grubun müdahale etmesi sonucu başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Olaya müdahale eden özel güvenlik görevlilerinin yetersiz kalması nedeniyle bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.

Karşılıklı taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya müdahale eden çevik kuvvet ekipleri olayları büyümeden sonlandırdı. Olayda gözaltı ve çatışma yaşanmadı. 

Üniversite yönetiminden konuyla ilgili açıklama gelmezken üniversitede gergin havanın devam ettiği öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.