AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'na bombalı saldırı

Diyarbakır Merkez Kayapınar ilçesinde bulunan AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'na yüzleri maskeli teröristler tarafından bombalı saldırı gerçekleşti. Yapılan bombalı saldırıda can kaybı ve yaralanan olmadı.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'na bombalı saldırı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Diyarbakır Merkez Kayapınar ilçesinde bulunan AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'na yüzleri maskeli teröristler tarafından bombalı saldırı gerçekleşti. Yapılan bombalı saldırıda can kaybı ve yaralanan olmadı.

Yüzleri maskeli terörist grup, Kayapınar ilçesi Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı binasına 2 adet el yapımı bomba atıp kaçtı. Atılan bombaların patlaması sonucunda parti binası önünde bulunan polis ekipleri havaya ateş açtı. Bomba atıp kaçan yüzü maskeli teröristlerin yakalanması için polis hemen operasyon başlattı.

Saldırı gerçekleştikten sonra hemen olay yerine gelen AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, olay yerinde bulunan polis ekipleri tarafından saldırı ile ilgili bilgi aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.