Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 10 Akademik Personel Alacak

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, akademik personel alımı yapmak için ilan verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. Ayrıntılar...

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 10 Akademik Personel Alacak
05 Mart 2018 Pazartesi 16:08

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, akademik personel alımı için ilan vererek ilgili kişilere yönelik duyuru yaptı. 19 Mart 2018 tarihine kadar yapılacak başvurular için üniversitenin aradığı şartlar, gerekli belgeler ve başvuruya dair detaylar verildi. 

Adayların 657 Sayılı Kanun'un 48. maddesinde belirtilen şartları taşımaları, 2547 Sayılı Kanun'un 5772 sayılı Kanun'la değiştirilen 23. , 25. ve 26. maddelerinde belirlenen asgari koşulları sağlamış olmaları, Yabancı Ülkelerden alınan Diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi isteniyor.

İlan için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.