Uşak Üniversitesi 34 Akademik Personel Alım İlanı - 13 Haziran 2018

Uşak Üniversitesi personel alım ilanı yayımladı. Rektörlük tarafından yapılan yazılı açıklamada 34 akademik personel alımı yapacağını duyruldu.

Uşak Üniversitesi 34 Akademik Personel Alım İlanı - 13 Haziran 2018
13 Haziran 2018 Çarşamba 14:30

Uşak Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada 34 akademik personel alımı yapacağını duyruldu. Akademk personelliğe başvuracak olan adaylar 13 Haziran 2018 ile 28 Haziran 2018 tarihleri arasında şahsen ilgili birimlere başvurularının yapabilecekler. 

Duyuruda "*Üniversitemizde açık bulunan öğretim üyesi kadrolarına 2547 Sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Uşak Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönergesi (https://personel.usak.edu.tr/menu/3037) hükümleri doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır." denildi.

Başvuru şartları ile ilgili açıklama:

*Adayların, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

* Bakanlar Kurulu Kararları ve mahkeme kararlarınca terör örgütü olarak kabul edilmiş olan FETÖ/PDY, PKK ve DAEŞ başta olmak üzere tüm terör örgütleriyle herhangi bir irtibatı veya iltisakı bulunmaması gerekmektedir.

*Yapılacak arşiv araştırması ve resmi güvenlik soruşturması sonucunda şüpheli ya da sakıncalı halleri bulunmaması gerekmektedir.

Uşak Üniversitesi 34 Akademik Personel Alım İlanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.