Süleyman Demirel Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı 2018

Süleyman Demirel Üniversitesi akademik personel alımı yapacağını duyurdu. DPB tarafından yayımlanan ilanda genel şartlara, başvuru yeri ve tarihiyle ilgili bilgilere yer verildi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı 2018
10 Mayıs 2018 Perşembe 14:50

Süleyman Demirel Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığı'na (DPB) verdiği ilan ile 2 profesör ve 1 doçent olmak üzere 3 öğretim üyesi alacağını duyurdu. Başvurular, ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde yapılacak. Yani 22 Mayıs 2018 tarihinde başvurular son bulacak. 

İlanda yapılan açıklama şu şekilde oldu:

Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği ile Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma Atama ve Yükseltilme İle İlgili Değerlendirme Kriterleri hükümlerine göre aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır.

Profesör ve Doçent kadrolarına başvuracak adaylar, Başvuru Formunu düzenleyerek ekleri ile birlikte Personel Dairesi Başkanlığına;

NOTLAR

Adayların ilanın yayınlandığı tarihi takip eden 15 (onbeş) gün içerisinde müracaat etmeleri gerekmektedir.

Posta ile müracaat edecek adaylar için; postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Formalarına ve ayrıntılı bilgilere http://persdb.sdu.edu.tr internet adresi Doküman Arşivi bölümünden ulaşılabilir.

İlanda belirtilen kadrolara müracaat eden adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yer alan şartları taşıyor olması gerekmektedir.

%20 kotası ile başvuru yapabilecek Doktor Öğretim Üyesi kadrosu bulunmamaktadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.