Siirt Üniversitesi Akademik Personel Alacak - 22 Mayıs 2018

22 Mayıs 2018 tarihli akademik personel alımı için Siirt Üniversitesi ilan verdi. Adaylara yönelik detaylara ilanda yer verildi. Başvuru tarihi, yeri, şartları kamusaati.com'da...

Siirt Üniversitesi Akademik Personel Alacak - 22 Mayıs 2018
22 Mayıs 2018 Salı 15:31

Siirt Üniversitesi, personel ihtiyacını karşılam için açtığı 3 kadroya alım yapacak. Üniversitenin ilanına göre başvurular, 5 Haziran 2018 tarihine kadar yapılabilecek. Başvurular, ilgili birime şahsen yapılacak. 

İlandaki açıklamada başvuru şartları şu şekilde açıklandı:

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda bölümleri/anabilim dalları - programları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre öğretim üyeleri alınacaktır. 
 

Posta ile başvurular kabul edilmeyecek. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.