Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi İlanı - 9 Mart 2018

Selçuk Üniversitesi, 9 Mart 2018 Öğretim Üyesi İlanı vererek ilgililere duyurdu. Akademik personel alımı için açıklama yapan üniversite, yardımcı doçent ve profesör için ayrı ayrı şartları adaylara bildirdi.

Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi İlanı - 9 Mart 2018
09 Mart 2018 Cuma 16:12

Selçuk Üniversitesi, 13 akademik personel alımı yapacağını açıkladı.  9 Mart 2018 Öğretim Üyesi İlanı'nda başvuru şartları, tarih ve yeri ilgililere bildirildi.

Başvurular ilanın yayınlanma tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılacak. Yani 26 Mart 2018 tarihine kadar yapılan başvurular değerlendirmeye alınacak.  İlanda yer alan bilgilere göre, 1 Profesör, 6 Doçent, 6 Doktora öğretim üyesi unvanlarında toplamda 13 adet öğretim elemanı alınacak.

İlanda "Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde boş bulunan kadrolarına, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümleri ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından onaylanan Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru İle İlgili Atanma ve Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esaslarına göre öğretim üyesi alınacaktır." denildi.

İlan için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.