Sağlık Bilimleri Üniversitesi 121 Akademik Personel Alacak - 1 Haziran 2018

Öğretim üyesi alımı için bir ilanda Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nden geldi. Bugün yani 1 Haziran 2018 tarihinde DPB resmi sitesinde yayımlanan akademik personel ilanı ile başvuru için aranan şartlar ile son başvuru tarihi adaylara bildirildi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 121 Akademik Personel Alacak - 1 Haziran 2018
01 Haziran 2018 Cuma 14:34

Sağlık Bilimleri Üniversitesi akademik personel alacağını DPB resmi sitesinde yayımlanan ilan ile duyurdu. Bu ilanla adaylara bilgi verildi. Başvuru 15 Haziran 2018 tarihine kadar geçerli olacak.

Son başvuru tarihine kadar başvuru yapacak olan adaylar için aranan şartlar ve gereken belgeler şu açıklama yer aldı:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlayanlardan Öğretim Üyesi alınacaktır. İlan kadrolarına uygun olmadığı anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Profesör kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların Anabilim Dalı ile “Başlıca Araştırma Eserini” belirttiği dilekçesine özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, ilgili yönetmeliğe uygun hazırlanmış 6 takım dosya ve CD kaydı ile birlikte başvuru dosyasına dilekçelerini ekleyerek ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde Rektörlüğümüze bizzat başvurmaları gerekmektedir.

Doçent kadrosu daimi statüde olup, atanmak isteyenlerin özgeçmişlerini, noter tasdikli Doçentlik Belgelerini, ilgili yönetmeliğe uygun hazırlanmış 4 takım dosya ve CD kaydı ile başvuru dosyasına dilekçelerini ekleyerek ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde Rektörlüğümüze bizzat başvurmaları gerekmektedir.

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların özgeçmişlerini, noter tasdikli Doktora belgelerini, ilgili yönetmeliğe uygun hazırlanmış 4 takım dosya ve CD kaydı ile başvuru dosyasına dilekçelerini ekleyerek ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde SUAM kadroları için Rektörlüğümüze diğer kadrolar için ise ilgili Birimlere bizzat başvurmaları gerekmektedir.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 121 Akademik Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.