Pamukkale Üniversitesi 19 Akademik Personel Alacak - 2 Nisan 2018

2 Nisan 2018 tarihli akademik personel alımı için Pamukkale Üniversitesi ilan verdi. Başvuru tarihi, yeri, şartları ile ilgili detayların yer aldığı ilanda, adayların 16 Nisan tarihine kadar başvurularını yapabilecekleri bildirildi.

Pamukkale Üniversitesi 19 Akademik Personel Alacak - 2 Nisan 2018
02 Nisan 2018 Pazartesi 16:20

Pamukkale Üniversitesi, akademik personel alımı yapacak. Profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi için kadro açan üniversite başvuruları 16 Nisan 2018 tarihine kadar kabul edecek. Posta ile de yapılabilecek olan başvurular için uyarı yapıldı. Bu uyarıya göre postanın geçikmesinden aday sorumlu tutulacak.

İlanda "Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Akademik Değerlendirme Yönergesi uyarınca öğretim üyesi alınacaktır." denildi. 

Gereken belgeler ve hangi bölümde kadro açıldığını öğrenmek için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.