Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Akademik Personel Alacak - 25 Mayıs 2018

Akademik personel alımı için ilan veren üniversiteler arasında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'de bulunuyor. 25 Mayıs 2018 tarihli DPB'ye verilen ilanda üniversitenin başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuruya dair detayları açıklandı.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Akademik Personel Alacak - 25 Mayıs 2018
25 Mayıs 2018 Cuma 15:15

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi akademik personel alımı yapmak için DPB'ye ilan verdi. 25 Mayıs 2018 tarihli ilanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. Son başvuru tarihi 8 Haziran 2018 olan alım ilanı için başvurular Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak. 

İlanda şu açıklama yer aldı:

Üniversitemize 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesi, 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümleri ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Atama ve Yükseltme Yönergesi uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

Öğretim Üyesi kadrosuna başvuran adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun23 üncü maddesinde belirtilen asgari koşulları sağlamış olmaları gerekir.

Sadece doktora öğretim üyesi için kadro açıldı.

Özel şartlar için TIKLAYINIZ 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.