Muş Alparslan Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı - 18 Nisan 2018

Muş Alparslan Üniversitesi, öğretim üyesi ihtiyacını belirleyerek ilan verdi. Akademik personel için yapılan duyuruda son başvuru tarihinin 2 Mayıs 2018 olduğu bildirildi. İşte aranan başvuru şartları...

Muş Alparslan Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı - 18 Nisan 2018
18 Nisan 2018 Çarşamba 15:06

Muş Alparslan Üniversitesi, bünyesindeki öğretim üyesi ihtiyacını belirledi. Bunun için Daire Personel Başkanlığına verilen 18 Nisan 2018 tarihli ilanla akademik personel alınacağı bildirildi. 2 Mayıs 2018 tarihine kadar başvurunun yapılacağı açıklandı. 

İlanda "Üniversitemize aşağıda unvanı, derecesi ve nitelikleri belirtilen kadrolara; 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddeleri ile bu Kanuna dayanılarak  Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz Öğretim Üyesi Kadrolarına Yükseltilme ve Atanma Yönergesi kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla öğretim üyesi alınacaktır. Adayların, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir." denildi.

Muş Alparslan Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.