Muş Alparslan Üniversitesi 24 Akademik Personel Alımı - 11 Nisan 2018

Muş Alparslan Üniversitesi akademik personel alımı yapmak için verdiği ilanda genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yerini açıkladı. Öğretim üyesi başvurusuna dair detaylar haberimizde...

Muş Alparslan Üniversitesi 24 Akademik Personel Alımı - 11 Nisan 2018
11 Nisan 2018 Çarşamba 14:03

Muş Alparslan Üniversitesi, öğretim üyesi ihtiyacı için kadro açtı. Bu kadrolarda yer almak isteyen adaylar için ilanla bilgilendirme yapıldı. 25 Nisan 2018 tarihine kadar başvurular yapılacak. 

İlanda yapılan açıklamada "Üniversitemize aşağıda unvanı, derecesi ve nitelikleri belirtilen kadrolara; 2547 Sayılı Yükseköğretim kanununun ilgili maddeleri ile bu Kanuna dayanılarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca yayınlanan Öğretim Üyeliglne yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz Öğretim Üyesi Kadrolarına Yükseltilme ve Atanma Yönergesi kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla öğretim üyesi alınacaktır. Adayların, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir." denildi.

Başvurular için açılan kontenjanlar şöyle sıralandı:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.