Muş Alparslan Üniversitesi 10 Akademik Personel Alacak - Başvuru şartları

Muş Alparslan Üniversitesi akademik personel alımı yapacak. Bu nedenle ilan yayınlayan üniversite, yalnızca 10 akademik personeli alacak. İşte başvuru şartları, başvuru yeri ve tarihi ile ilgili bilgiler...

Muş Alparslan Üniversitesi 10 Akademik Personel Alacak - Başvuru şartları
03 Haziran 2018 Pazar 13:03

Muş Alparslan Üniversitesi personel ihtiyacını 10 akademik alım ile karşılayacak. Başvuru şartları, başvuru yeri ve tarihi ile ilgili bilgiler ilanda yer verildi. 15 Haziran 2018 tarihine kadar başvuruları kabul edecek. 

İlanda yer alan açıklama:

Üniversitemize aşağıda unvanı, derecesi ve nitelikleri beIiıtilen kadrolara, 2547 Sayı|ı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddeleri ile bu Kanuna dayanılarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca yayınlanan Oğretim Uyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetme|iğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz Öğretim Üyesi Kadrolarına Yükseltilme ve Atanma Yönergesi kriterlerini sağlamış olınak koşuluyla öğretim üyesi alınacaktır. Adayların,65'7 Sayılı Devlet Memur|arı Kanununun 48'inçi maddesinde belirtilen şartIarı taşımaları gerekmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.