Munzur Üniversitesi 14 Akademik Personel Alım İlanı - 30 Mayıs 2018

Tunceli'deki Munzur Üniversitesi öğretim üyesi alımı yapmak için ilan verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. Ayrıntılar haberimizde...

Munzur Üniversitesi 14 Akademik Personel Alım İlanı - 30 Mayıs 2018
30 Mayıs 2018 Çarşamba 15:22

Munzur Üniversitesi 30 Mayıs 2018 tarihli akademik personel alımı için duyuru yayımladı. Adaylara yönelik detaylara ilanda yer veren üniversite,13 Haziran 2018 tarihine kadar başvuruları kabul edeceğini bildirdi. 

Profesör ve doktora öğretim üyesi alımı yapacak olan üniversite, gereken belgeleri şöyle açıkladı:

Üniversitemizin ilgili birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Kriterleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Müracaat edecek adayların devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmaları gerekmektedir.

Munzur Üniversitesi 14 Akademik Personel Alım İlanı - 30 Mayıs 2018

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.