Marmara Üniversitesi akademik personel alım ilanı - 6 Haziran 2018

Marmara Üniversitesi ihtiyacı olan akademik personel açığını belirledi. Bu nedenle DPB'ye ilan veren üniversite başvuruya dair bilgileri paylaştı. Başvuru için aranan şartlar, başvuru yeri ve tarihi...

Marmara Üniversitesi akademik personel alım ilanı - 6 Haziran 2018
06 Haziran 2018 Çarşamba 15:10

Marmara Üniversitesi, personel ihtiyacını karşılamak amacıyla sadece 1 kadro açtı. Üniversitenin ilanına göre adaylar başvurularını, 6 Haziran 2018 tarihinden 20 Haziran 2018'e kadar yapabilecek. Başvurular, üniversitenin rektörlüğüne şahsen yapılacak. Sadece profesörlük için başvurulacak.

İlanda yer alan açıklama şu şekilde yapıldı:

Üniversitemiz İşletme Fakültesi'ne aşağıda belirtilen Bölüm ve Anabilim Dalına 2547 sayılı Kanunun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla Profesör alınacaktır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.