Manisa Celal Bayar Üniversitesi 22 Akademik Personel Alım İlanı - 1 Haziran 2018

Manisa Celal Bayar Üniversitesi akademik personel alımı için ilan veren üniversiteler arasında bugün yerini aldı. Üniversitenin öğretim üyesi için belirlediği başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuruya dair detaylar ilan ile açıklandı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi 22 Akademik Personel Alım İlanı - 1 Haziran 2018
01 Haziran 2018 Cuma 15:29

Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğretim üyesi alımı yapmak için ilan verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. 

Profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi alacak olan üniversite son başvuru tarihinin 18 Haziran 2018 olduğunu bildirdi. Bu tarihe kadar başvuru yapacak olan adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşulları taşımaları gerekiyor. Başvurular kadronun ilan edildiği birime şahsen yapılacak. Çoğu akademik personel ilanında olduğu gibi posta ile başvuru kabul edilmeyecek. 

İlan için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.