Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 33 Akademik Personel Alım İlanı - 31 Mayıs 2018

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi akademik personel alımı yapmak kontenjan açtı. 31 Mayıs 2018 tarihli ilana göre öğretim üyesi alımı yapacak olan üniversite, son başvuru tarihi, genel ve özel başvuru şartlarını açıkladı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 33 Akademik Personel Alım İlanı - 31 Mayıs 2018
31 Mayıs 2018 Perşembe 13:34

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 31 Mayıs 2018 tarihli DPB'ye verdiği ilanda adaylara önemli açıklamalar sundu. 33 akademik personel alımı yapacak olan üniversite doçent, doktora öğretim üyesi ve profesör alımı için genel ve özel başvuru şartlarını açıkladı.

Başvuru için son tarih 14 Haziran 2018 olarak belirlendi. Adaylar için ilanda şu açıklamalar yapıldı;

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Kanunun 23. 24. ve 26. maddelerine dayanılarak hazırlanan ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca yayınlanan Ahi Evran Üniversitesi Akademik Yükseltme, Atama Kriterleri ve Puanlama İlkeleri Yönergesi asgari şartlarına (http://pdb.ahievran.edu.tr/) ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesi hükümleri uyarınca devlet hizmetine girmede aranan şartlara haiz Öğretim Üyeleri (Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi ) alınacaktır.

Doçent, doktora öğretim üyeleri ve profesörler personel daire başkanlığına şahsen başvuru yapacak.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 33 Akademik Personel Alım İlanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.