Karadeniz Teknik Üniversitesi Akademik Personel Alacak - 2 Mayıs 2018

Karadeniz Teknik Üniversitesi, bugün akademik personel alımı yapmak için ilan verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. 2 Mayıs 2018 tarihli öğretim üyesi alımı ilgili ayrıntılar haberimizde...

Karadeniz Teknik Üniversitesi Akademik Personel Alacak - 2 Mayıs 2018
02 Mayıs 2018 Çarşamba 15:15

Karadeniz Teknik Üniversitesi, akademik personel alımı için ilan veren üniversiteler arasında yer aldı. Üniversitenin başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuruya dair detaylar bugün yayımlanan ilan ile açıklandı. 

Sadece Profesör alımı için ilan veren üniversite, başvuruların 16 Mayıs 2018 tarihine kadar son bulacağını bildirdi. Üniversite profesör için 12 kadro ayırdı. 

Adaylar şahsen başvuruda bulunacak. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek. 

İlandaki açıklamada "Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı kanunun ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Başvuracak adayların, 657 sayılı kanunun 48. maddesindeki genel şartları ve "Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri İle İlgili Yönerge"sinde istenen özellikleri sağlamaları gerekmektedir." denildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Akademik Personel Alım ilanı için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.