Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 51 Akademik Personel Alım İlanı - 21 Mayıs 2018

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 51 öğretim üyesi için kadro açtı. DPB'deki ilana göre hangi bölümlerden alacağı belirlenen akademik personel başvurusuna dair detaylar üniversite tarafından açıklandı. Başvuru şartları, son başvuru tarihi, gereken belgeler...

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 51 Akademik Personel Alım İlanı - 21 Mayıs 2018
21 Mayıs 2018 Pazartesi 15:14

Akademik personel alımı için ilan veren üniversiteler arasında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'de bulunuyor. Üniversitenin başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuruya dair detaylar bugün yayımlanan ilan ile açıklandı. 

Profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi için ayrı ayrı ilan veren üniversite, başvuruların 4 Haziran 2018 tarihine kadar son bulacağını bildirdi. Üniversite profesör için 20 kadro, doçentler için 11 kadro,  doktor öğretim üyesi içinse 20 kadro ayırdı. 

Adaylar şahsen başvuruda bulunacak. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek. 

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 51 Akademik Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.