İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 10 Akademik Personel Alımı - 27 Haziran 2018

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü personel ilanını DPB'de yayımladı. 10 kontenjan açan üniversite hangi pozisyonlara alım yapacağını duyurdu. Öğretim görevlisi için verilen ayrıntılar...

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 10 Akademik Personel Alımı - 27 Haziran 2018
27 Haziran 2018 Çarşamba 13:32

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü öğretim üyesi almak için personel ilanı verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. Üniversite profesör, doktor öğretim üyesi ve doçent alımı yapacak. 

Başvuru yapacak olan adaylar, 11 Temmuz'a kadar süre tanınacak. İlanda şu açıklama yapıldı:

Aşağıda anabilim dalı/bölüm itibariyle unvan ve şartları belirtilen, Enstitümüz birimlerinde açık bulunan kadrolara 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 12/06/2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği"nin ilgili maddeleri, Enstitümüzün Minimum Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri ile İlgili Esasları ve Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik ve Enstitümüz Senatosunun 07/11/2017 tarih ve 22/3 sayılı Kararı hükümlerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

İlan için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.