İzmir Demokrasi Üniversitesi 18 Akademik Personel Alımı - 11 Mart 2018

Akademik personel alımı için İzmir Demokrasi Üniversitesi, 11 Mart 2018 tarihli ilan yayımladı. Adaylara yönelik detaylara ilanda yer verildi. Başvuru tarihi, yeri, şartları kamusaati.com'da...

İzmir Demokrasi Üniversitesi 18 Akademik Personel Alımı - 11 Mart 2018
11 Mart 2018 Pazar 14:02

İzmir Demokrasi Üniversitesi, 11 Mart 2018 tarihli akademik personel alımı için ilan verdi. İlanda başvuru için aranan özel ve genel şartlara yer veren üniversite, son başvuru tarihinin 25 Mart 2018 tarihi olduğunu bildirdi.

Aranan genel şartları taşıyan adaylar bu tarihe kadar birde alınacak birime göre özel şartları taşıması gerekiyor. 

İlanda şu açıklamalar yapıldı:

" 1- 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak gerekir.

2- Yurtdışından alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

3- Başvuran adayların; dilekçe, özgeçmiş, lisans, yüksek lisans, doktora diplomaları ve doçentlik belgesi (Profesör kadrosu için), nüfus cüzdan fotokopisi, 3 adet fotoğraf, yayın listesi (Profesör kadrosu için başlıca araştırma eseri açıkça belirtilerek) ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan Profesör kadrosu için 6 (altı) takım dosya ve 6 adet CD, doktor öğretim üyesi kadrosu için 4 (dört) takım dosya ve 4 adet CD 

4-Halen çalışanlar ve daha önce kamu hizmeti bulunanlar için hizmet belgesi ile birlikte

Profesör kadrosu için Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi kadroları için ilgili fakülte dekanlıklarına ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.