İzmir Bakırçay Üniversitesi akademik personel alım ilanı

İzmir Bakırçay Üniversitesi akademik personel alımı yapmak için bugün ilan yayımladı. 11 öğretim üyesi alacak olan üniversite aranan şartları, başvuru tarihi ve yerini ilanda bildirdi.

İzmir Bakırçay Üniversitesi akademik personel alım ilanı
06 Mart 2018 Salı 14:35

Akademik personel alımı için ilan veren üniversiteler arasında İzmir Bakırçay Üniversitesi'de bulunuyor. Üniversitenin başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuruya dair detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Başvuru kriterlerine uygunluk gösteren adaylar 20 Mart 2018 tarihine kadar yapılabilecek. 

İlanda yapılan açıklama da şunlar denildi:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre profesör, doçent ve yardımcı doçent alınacak olup, adayların kamu hizmetine girmede aranan genel şartlara sahip olması gerekir.

Başvuru için gerekli belgeler:

- Dilekçe,

-Özgeçmiş ve yayın listesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarından profesör başvuruları için 6 takım dosya, doçent ve yardımcı doçent başvuruları için 4 takım dosya

- Lisans, yüksek lisans, doktora belgesi, yabancı dil belgesi; doçent ve profesörler için doçentlik belgesi (onaylı)

- 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.