İnönü Üniversitesi akademik personel alım ilanı - Başvuru şartları

İnönü Üniversitesi, öğretim üyesi için alım ihtiyacını DPB'ye verdiği ilan ile karşılayacak. Akademik personel alım detayları haberimizde...

İnönü Üniversitesi akademik personel alım ilanı - Başvuru şartları
17 Mayıs 2018 Perşembe 15:13

İnönü Üniversitesi, öğretim üyesi için alım ihtiyacının olduğunu bildirdi. Bu nedenle personel alım ilanını DPB'de yayımlayan üniversite, başvurunun şartları, yeri ve son tarihini paylaştı. 30 Mayıs 2018 tarihine kadar başvuruların kabul edilceği alımla ilgili şu açıklamalar yapıldı:

Özel şartlar:

Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

Genel şartlar:

- 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, 

- Ögretim üyesi dışındaki ögretim elemanı kadrolarına yapılacak atamalarda ALES'ten en az 70 puan almış olmak, 

- Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS)) en az 50 muadili bir puan almış olmak,

- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir

- Ön değerlendirme ve değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyet notunun hesaplanmasında kullanılacak, not sistemlerinin 100’lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu kararıyla belirlenir.

İnönü Üniversitesi akademik personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.