İnönü Üniversitesi 41 Akademik Personel Alım İlanı - 5 Haziran 2018

İnönü Üniversitesi 5 Haziran 2018 tarihli akademik personel alımı için ilan veren üniversiteler arasında bulunuyor. Detayların anlatıldığı ilanda başvuru tarihi, yeri, aranan şartlar tek tek açıklandı.

İnönü Üniversitesi 41 Akademik Personel Alım İlanı - 5 Haziran 2018
05 Haziran 2018 Salı 12:30

İnönü Üniversitesi DPB'de yayımlanan 5 Haziran 2018 tarihli öğretim üyesi alım ilanında ayrıntıları adaylarla paylaştı. 20 Haziran 2018 tarihinde başvurular sona erecek. İşte başvuru tarihi, yeri, aranan şartların yer aldığı ilandaki açıklama:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlanmış olmak koşuluyla öğretim üyeleri alınacaktır.

Öğrenim belgesini yurtdışından almış olanların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

Adaylar sadece bir anabilim dalına müracaat edebilirler.

Tıp Fakültesi kadrolarına başvuracak adayların ders verebilecek düzeyde İngilizce bilmeleri şarttır.

Lisans, yüksek lisans, doktora belgesi, doçentlik belgesi ve yabancı dil belgesi. noter veya resmi kurumlarca onaylanmış olacaktır.

İnönü Üniversitesi 41 Akademik Personel Alım İlanı - 5 Haziran 2018

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.